2021-04-23: We hebben meer dan 500.000 sterfgevallen in de Verenigde Staten. Het te voorkomen percentage had 85% kunnen zijn, als onze reactie op de pandemie met een laser op het probleem gericht was geweest. Namelijk: de zieke patiënt, recht voor ons neus.

We zijn gefocust op hier en daar en gefocust op maskers en wat dan ook. Maar ik bedoel laser gefocust op de zieke patiënt. Behandel ze.

We verloren onze focus op het meest fundamentele.

https://leefbewust.nu/arts-mccullough-mensen-onnodig-dood/

 

46% stijging aantal doden in Britse verpleeghuizen – Al honderden doden en permanent gehandicapten, en duizenden met ernstige tegenreacties – Amerikaanse verpleger: ‘Ze sterven als vliegen’

—————————————————————————————————————————————

Regionale media in Italië spreken van een ‘slachting in verpleeghuizen’ na de eerste vaccinatieronde tegen Covid-19. In een verpleeghuis in Rebbio, een stadje in de buurt van Como, raakten 85 van de 93 mensen besmet met het virus nadat ze het vaccin hadden gekregen. Daarvan zijn er al 21 gestorven. 91% van de ouderen testten positief, net als 54 zorgmedewerkers. Desondanks willen de medische autoriteiten op 6 februari gewoon de tweede vaccinatie gaan toedienen. Veel experts, waaronder zelfs RIVM directeur Jaap van Dissel, hebben reeds gewaarschuwd dat vooral die tweede vaccinatie de nodige risico’s met zich meebrengt, en de sterfte zelfs initieel kan doen toenemen.

President Gianmarco Beccalli van de stichting Ca d’Industria noemt de gebeurtenissen in het verpleeghuis in Rebbio ‘onverklaarbaar’, aangezien 90% van zowel gasten als medewerkers zich heeft laten vaccineren, en iedereen zich strikt aan alle corona protocollen hield. Een verband met het vaccin – waarschijnlijk dat van Pfizer, aangezien er 21 dagen tussen beide injecties zit – lijkt hij niet te willen leggen – integendeel, hij zei te hopen dat de 10% die zich niet heeft laten vaccineren dit alsnog zal doen. Ook wordt op 6 februari gewoon de tweede dosis verstrekt.

Verpleeghuizen door het hele land getroffen

In een bejaardentehuis (RSA) in Grottaferrata (bij Rome) bleken 40 mensen (10 medewerkers en 30 bewoners) geïnfecteerd te zijn, waarvan er 4 van zouden zijn overleden. ‘Niemand praat erover, het is zeer waarschijnlijk dat het tehuis vaccins heeft toegediend,’ schrijft een verslaggever. (1)

47 bewoners en 27 medewerkers van een verpleeghuis in Matino (provincie Lecce) raakten volgens de burgemeester enkele dagen na vaccinatie besmet. In Bari gebeurde een week na vaccinatie hetzelfde met 15 medewerkers en 13 bewoners van een andere instelling. In een ander bejaardentehuis in Bari hetzelfde verhaal: 48 infecties en 4 doden. ‘Er zijn veel verpleeghuizen die besmet zijn met het virus nadat het Pfizer vaccin werd toegediend aan ouderen en gezondheidswerkers,’ is de conclusie van het regionale Secondopiano News. (2)

Een 45 jarige arts, gastro-enteroloog in een ziekenhuis, stierf na een hartstilstand nadat hij eerder deze maand was ingeënt. Dr. D’Auria was een fervent voorstanders van de vaccinaties. Het ziekenhuis en de autoriteiten weigerden een verband te leggen met het vaccin. Er komt geen onderzoek en geen autopsie, en zijn dood gaat als ‘natuurlijk’ de boeken in.

Een 42 jarige verpleger, werkzaam op de operatiekamer in een ziekenhuis in Rome, stierf in zijn slaap, slechts enkele dagen na de tweede injectie met het Pfizer/BioNTech vaccin. Half januari stierf er ook al een verpleegster van een ziekenhuis in Frosinone in haar slaap, eveneens heel kort na ingeënt te zijn.

Honderden doden en permanent gehandicapten

Op 22 januari had de Amerikaanse CDC op basis van internationale statistieken 329 doden en 9.845 tegenreacties op de vaccins geregistreerd. Op die datum waren al 104 mensen permanent gehandicapt geraakt. 273 mensen waren in levensgevaar gekomen. De gemiddelde leeftijd van de slachtoffers was op dat moment 76,5 jaar.

In Californië werd tijdelijk gestopt met het Moderna vaccin vanwege een zeer hoog aantal mensen met allergische reacties, maar een paar dagen later werd het inenten gewoon weer hervat. Een 39 jarige verpleeghulp in Huron (Ohio), die geen onderliggende aandoeningen had, stierf binnen 48 uur na gevaccineerd te zijn, wat een vereiste was van haar werkgever. Volgens familie had ook zij het Pfizer vaccin gekregen, en voelde ze zich meteen daarna niet goed.

In Noorwegen werd een officieel onderzoek gestart nadat 33 ouderen overleden na injectie met het Pfizer vaccin. Ook in de VS, Israël, Portugal, Zweden en Zwitserland stierven mensen kort na ontvangst van dit omstreden mRNA ‘nano’ vaccin. Bijna alle autoriteiten blijven beweren dat het ‘toeval’ is. Children’s Health Defense voorzitter Robert F. Kennedy reageerde cynisch dat ‘toeval heel dodelijk blijkt te zijn bij ontvangers van het Covid vaccin. Als de klinische testen goede voorspellers zijn, zal het toevalspercentage na de tweede ‘shot’ waarschijnlijk dramatisch gaan stijgen.’

De werkelijke aantallen slachtoffers zouden wel eens veel hoger kunnen liggen. ‘Eén ding is zeker: veel meer mensen sterven en hebben ernstige reacties op de vaccins dan ze nu zeggen. Ze tellen de meeste doden in verpleeghuizen niet als door het vaccin, maar als Covid-19 doden,’ aldus een reageerder. Daarop schrijft iemand anders dat ‘als in het Verenigd Koninkrijk mensen binnen 28 dagen na een positieve PCR test sterven (die door de 40-45 cycli een hoog aantal valse positieven oplevert), worden ze automatisch als Covid-19 sterfgevallen geregistreerd, ongeacht hun co-morbiditeiten.’ (3)

46% stijging aantal doden in Britse verpleeghuizen

Eveneens in Groot Brittannië: The Guardian berichtte op 20 januari dat het aantal doden in Engelse verpleeghuizen met maar liefst 46% was gestegen. De linkse mainstream krant legt geen verband met de eind vorig jaar begonnen vaccinatiecampagne onder in eerste instantie de kwetsbare groepen, maar geeft geheel de schuld aan een nieuwe Covid mutatie – precies het scenario zoals we dat al enkele maanden geleden voorspelden.

Na de Pfizer vaccinatie ‘sterven ze als vliegen’

Een Amerikaanse verpleger in een verzorgingstehuis zegt in een video dat er in het verpleeghuis waar hij werkt in 2020 maar heel weinig mensen ziek werden door Covid, en er niemand stierf. Kort na de recente toediening van het experimentele Pfizer mRNA ‘nano’ vaccin zijn volgens hem in twee weken tijd 14 bewoners gestorven, en balanceren veel anderen op het randje van de dood. ‘Ze sterven als vliegen.’ Zijn superieuren noteren alle doden echter als Covid slachtoffers. Het valt niet te verifiëren of deze man de waarheid spreekt, maar wat hij vertelt sluit aan bij de gebeurtenissen in Italië en Noorwegen.

Xander

Uitgebreide Bron: https://www.xandernieuws.net/algemeen/italiaanse-media-berichten-over-slachting-in-verpleeghuizen-na-vaccinaties/?fbclid=IwAR0n9bysU9Pimir_OCFIxDQMCYK126t60Nk1-TVFeaGTQyc2qORWgD6GVGQ

 

2021-12-13:

• 33-jarige profdanser Santo Giuliano krijgt een hartaanval
• 32-jarige olympisch tennisspeler Joachim Gerard zakt in elkaar tijdens wedstrijd met hartproblemen
• 19-jarige voetbalspeler Jalen Leavey overlijdt na de wedstrijd op de campus
• 23-jarige honkbalspeler Daniel Brito krijgt een beroerte tijdens wedstrijd
• 19-jarige voetballer Tirrell Williams overlijdt na instorting op het veld
• 21-jarige voetballer Okafor Kelechi overlijdt tijdens training
• 29-jarige voetballer Lee Moses overlijdt tijdens training
• De 15-jarige voetballer Stephen Sylvester stortte in en sterft tijdens conditietraining
• 18-jarige voetballer Emmanual Antwi overlijdt na instorting op het veld
• 13-jarige voetballer Cajetan Chinoyelum Nsofor overlijdt tijdens training
• 15-jarige voetballer Moira Claire Arney overleden tijdens de training
Junior Honkbal Pitcher Andrew Roseman is plotseling en onverwacht overleden, geen verdere informatie gegeven
• 17-jarige voetballer Nickolas Lawrinas plotseling en onverwacht overleden, oorzaak gegeven door media, onduidelijk
• 17-jarige voetballer Miquel Lugo zakte in elkaar en stierf tijdens de training
• De 16-jarige voetballer Devon DuHart overleed op mysterieuze wijze in juli 2021
• 16-jarige voetballer Ivan Hicks overlijdt aan hart- en vaatziekte tijdens scrimmage
• De 19-jarige voetballer Joe Bradshaw sterft op mysterieuze wijze buiten de campus, niet de conclusie van de dood
• 16-jarige voetballer Drake Geiger zakt in elkaar en sterft tijdens wedstrijd
• 15-jarige voetballer Joshua Ivory stort in en sterft tijdens wedstrijd
• 19-jarige voetballer Quandarius Wilburn stort tijdens de training in elkaar en sterft later
• 17-jarige voetballer Dimitri McKee valt flauw en overlijdt na de training
• 28-jarige Rugbyspel Tevita Bryce stort in tijdens spel van een hartaanval
• 29-jarige Rugbyspeler Dave Hyde zakt in elkaar en sterft na wedstrijd
• 27-jarige honkbalspeler Yusuke Kinoshita stort in en sterft tijdens de training
• 32-jarige Kampioen Speed Skater Kjeld Nuis kreeg pericarditis na de j @b
• De 24-jarige Olympisch wielrenster Olivia Podmore overlijdt plotseling en mysterieus in haar kamer en in die week sterft ook een andere atleet    
   sprinter Cameron Burell op mysterieuze wijze.
• De 23-jarige Chinese Olympische Spelen Kampioen Gilbert Kwemoi stortte in zijn huis in en overleed onderweg naar het ziekenhuis
• 37-jarige voormalig Franse profvoetballer Franck Berrier dood
• Duitsland keepingcoach van SV Niederpöring krijgt een hartaanval
• 24 jaar Bordeaux pro Samuel Kalu krijgt een hartstilstand
• 25-jarige Belgische voetballer Jente Van Genechten krijgt een hartstilstand
• 31-jarige Fabrice N'Sakala Besiktas Istanbul stort in elkaar op het veld
• 29 jaar oude Pedro Obiang Italiaanse eerste divisie na j @b heeft myocarditis
• 30-jarige Venezolaans nationaal kampioen marathon Alexaida Guedez dood
• 29-jarige José dos Reis (Luxemburg) stort in elkaar op het veld en moet gereanimeerd worden
• Duitsland C-League Dillenburg een speler van Hirzenhain stort in elkaar, de wedstrijd is afgelast
• De 16-jarige Diego Ferchaud van ASPTT Caen krijgt een hartstilstand
• Oostenrijk speler van ASV Baden stort in elkaar op het veld en moet gereanimeerd worden
• 16-jarige niet nader genoemd voetballer in Bergamo krijgt een hartstilstand
• 27-jarige Belgische amateurvoetballer Jens De Smet dood
• 13-jarige voetballer van Janus Nova club zakt in elkaar op veld met hartstilstand
• 17-jarige voetballer Dylan Rich sterft aan een dubbele hartaanval tijdens een wedstrijd
• Speler van Birati Club Münster krijgt een hartstilstand
• 24-jarige Lucas Surek van BFC Chemie Leipzig lijdt aan myocarditis
• 49 jaar oud Ain / Frankrijk: Frédéric Lartillot bezwijkt aan een hartaanval in kleedkamer
• 45-jarige Andrea Astolfi, sportief directeur van Calcio Orsago dood zonder eerdere ziekte
• 22-jarige Abou Ali stort in met een hartstilstand tijdens een wedstrijd met twee niveaus in Denemarken
• 19-jarige ijshockeyer Sebastiaan Bos dood. Plotseling en onverwacht overleden
• 40-jarige Een halve marathonloper stortte tijdens de race in en overleed even later
• Duitsland Anil Usta van VfB Schwelm breekt op het veld met hartproblemen
• 33-jarige Dimitri Liénard uit FC Straatsburg stort in met hartproblemen
• 37-jarige ex-NFL-professional Parys Haralson overlijdt plots en onverwacht
• 25 jaar oude Kingsley Coman van FC Bayer München, operatie aan het hart na hartritmestoornissen
• 25-jarige Canadese universiteitsvoetballer Francis Perron dood kort na een wedstrijd
• 19-jarige FC Nantes-voetballer krijgt een hartstilstand tijdens training
• Duitsland volleybaltrainer Dirk Splisteser van SG Traktor Divitz stort dood in elkaar aan de zijlijn
• Oostenrijk, 64 jaar oud oud-doelman Ernst Scherr plots en onverwacht dood
• Duitsland, 42-jarige Alexander Siegfried plotseling en onverwacht dood
• Een 17-jarige atleet uit Colverde stort tijdens het trainen met een hartstilstand in elkaar
• Frankrijk, 49-jarige speler van SC Massay dood aan een hartaanval tijdens de wedstrijd
• Mexico, Caddy Alberto Olguin stort in op de golfbaan na een hartaanval
• 29-jarige Shrewsbury-aanvaller Ryan Bowman behandeld met defibrillator tijdens spelen met extreme hartproblemen
• Italië, 18-jarige voetballer valt plots flauw op het veld
• Frankrijk, 40 jaar oud Een speler van Saint-James krijgt een hartaanval na de opwarming
• Italië, 59-jarige langeafstandsloper uit Biella overlijdt aan hartfalen tijdens een race
• Duitsland, Women's League wedstrijd, een speler stort kort voor het einde in zonder enige tegengestelde invloed
• 25 jaar Duitse doelman Lukas Bommer overlijdt plots en onverwacht
• Mexico, 16-jarige student Hector Manuel Mendoza sterft tijdens het trainen aan een hartaanval
• Brazilië, 18-jarige profvoetballer Fellipe de Jesus Moreira heeft een dubbele hartaanval en vecht voor zijn leven
• Italië, 27-jarige wielerkampioen Gianni Moscon moet een operatie ondergaan vanwege ernstige hartritmestoornissen
• Augsburgse scheidsrechter van wedstrijd Kreisliga Augsburg in Emersacker stort in met hartproblemen
• Engelse lijnvrouw Helen Byrne, hartproblemen moeten van het veld worden gedragen op het WK
• Duitsland Spel verlaten vanwege hartstilstand scheidsrechter in een wedstrijd van Lauber SV
• Italië, 20-jarige jonge ruiter krijgt een hartaanval
• 17-jarige voetballer van de JSG Hoge Hagen heeft gereanimeerd tijdens wedstrijd
• 53-jarige voetbalcoach Antonello Campus dood
• 16-jarige stort in tijdens het voetballen en sterft even later
• Duitsland teamleider Dietmar Gladow krijgt een fatale hartaanval voor de wedstrijd
• USA een voetballer van de middelbare school stortte tijdens de training in en overleed in het ziekenhuis
• Duitsland speler ingestort tijdens de regionale competitiewedstrijd A 2 kreeg een hartstilstand
• Duitsland 15-jarige doelman Bruno Stein dood
• Italië, 53-jarige AH-voetballer krijgt een hartaanval tijdens het trainen
• USA, 14-jarige voetballer Ava Azzopardi ingestort op het veld, vecht voor haar leven in een kunstmatige coma
• Frankrijk, 54-jarige AH-speler Christophe Ramassamy overleed aan een hartaanval tijdens een wedstrijd
• Frankrijk, 41-jarige voetballer in elkaar gezakt op het veld en overleden door een hartstilstand
• Oostenrijk, 26-jarige Raphael Dwamena ingestort met ernstige hartproblemen
• Duitsland, Hertha BSC co-trainer Selim Levent overlijdt plots en onverwacht
• USA, 12-jarige Jayson Kidd zakte tijdens basketbaltraining in elkaar en overleed later
• Spanje, 33-jarige aanvaller Kun Agüero moest vervangen worden in een wedstrijd vanwege hartproblemen
• USA 21-jarige senior student atleet John Stokes lijdt aan Myocarditis
• De 22-jarige wielrenner Greg Luyssen gedwongen zijn carrière te beëindigen na stoot vanwege hartproblemen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb